SCENEN

På den flotte stensætning står den buede festivalscene omkranset af træer og farverige blomster. Fra scenen er der direkte adgang til backstage og det tilhørende backstagetoilet.

BARERNE

Der er ikke sparet på detaljerne i den oplyste bar. Rundt om et stort træ kan vores bartendere tappe din yndlings øl fra Royal Unibrew. Vi tør godt sige, at vores barer er ud over det sædvanlige. En mosbeklædt væg, oplyste sider og et kæmpe træ med Royal Unibrews unikke tappetårn omkring.

Baren kan betjenes fra to sider og er udstyret med to kasseapparater. Skærmene i baren kan vise aftenens tilbud eller tilpasses arrangørens behov. Bag baren er der kølerum, personalefaciliteter, køkken med isterningemaskine, industriopvasker, håndvask mv.

VIP Loungen

Over baren finder du vores VIP Lounge. Her kan du slænge dig i lækre møbler, mens du har udsyn over hele rummet. I VIP Loungen behøver du ikke gå ned i baren efter øl, når dit krus er tomt. Du bestiller og betaler bare for et antal liter øl du vil drikke, og så tapper du øl direkte fra dit eget bøgetræ i VIP Loungen.


Vi elsker fleksibilitet og derfor kan VIP Loungens møbler rokeres eller sorteres efter dit behov.

Rum og muligheder

Festihallens lokaler rummer mange muligheder, og der er mange måder, hvorpå stedet kan blive tilpasset dine behov og ønsker


Hos Festihallen har vi mange forskellige rum og mange forskellige muligheder: 

  • Hovedlokalet med mange muligheder for fest, messer, foredrag, koncerter etc.
  • 'Festival boder' der kan indrettes og placeres efter kundens ønsker.
  • Backstagerum med tilhørende toilet.
  • Overdækket terrasse med højtalere.
  • Entré med garderobe, der kan transformeres til et lukket mødelokale.
  • Dame- og herretoilet, samt handicaptoilet med bad.
  • 'Den Anden Bar'. Er det ikke nok med én bar, så åbner vi bare 'Den Anden Bar'.
  • Udearealet som kan forvandles til hyggelige oaser eller som en forlængelse af hovedlokalet. Læs mere om udearealet længere nede.


Der er mange muligheder for at tilpasse stedet til jeres arrangement så fortæl os, hvad I har brug for, så ser vi på mulighederne.

LyD og lyS

Festihallen er udstyret med højt kvalitetes lyd- og lysudstyr, der sikre den bedste mulige oplevelse.


Vi går op i den fulde oplevelse. Udover Festihallens unikke detaljegrad er stedet udstyret med professionelt lys i form af effektlys og frontlys på scenen, samt dekorations belysning i hallen, som er med til at skabe den helt rigtige stemning. Lyset kan selvfølgelig tilpasses dit arrangement eller koncerterne på stedet.

Lydudstyr fra JBL sikrer en fantastisk lydoplevelse. De store højtalere ved scenen er opsat og indstillet af professionelle fagfolk. Derudover er backstage og terrassen udstyret med mindre højtalere, så du ikke går glip af noget, når du bevæger dig rundt. 

Under et arrangement har vi faste teknikere ude, som sikre den bedst mulige lyd og lys fra start til slut.

Udendørsareal

Festihallen har et stort udendørsareal, og her er der rig mulighed for at boltre sig. Der er plads til teltområde, foodtrucks, sækkestoleområde, aktiviteter, en miniscene... indsæt selv din geniale idé.

Området er den perfekte mulighed for at udvide festen og tilføje dét ekstra til arrangementet.

Det er kun fantasien, som sætter grænser hos Festihallen.

BOOK DIT EVENT HER

Få dit livs fest med dine kollegaer, venner, familie mf. hos Festihallen.

KONTAKT

T: 23 22 07 21

M: info@festihallen.dk

Politik om personoplysninger

FESTIHALLEN

Sverigesvej 18

8600 Skanderborg

CVR: 42519472

FØLG MED HER:

Festihallen - All rights reserved

Scroll to Top