FAQ

Her finder du de spørgsmål, som ofte går igen hos Festihallen. Får du ikke svar på dine spørgsmål her, er du velkommen til at sende os en mail, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Tilgængelighed

Hos Festihallen er det ved ønske muligt at benytte en mobil rampe ved hovedindgangen.

Gulvet er kørestolsvenligt, og det er ligeledes muligt at tilgå den store bar med kørestol.

Der er et handicaptoilet i garderoben.

Vi tager imod det officielle ledsagekort udstedt af Danske Handicaporganisationer. Ved at kontakte os inden det pågældende arrangement, og ved forevisning af kortet, kan ledsageren opnå gratis entre til stort set alle arrangementer hos Festihallen.

Parkering og offentlig transport

Der er gode parkeringsmuligheder hos Festihallen, hvis dit event ikke benytter sig af udearealet til evt. telte.

Ved offentlig transport kan du benytte bus rute 200, 21, 309. Busserne stopper på Stillinglandevej/Sverigesvej. Fra dette stoppested er der en gåtur på 700 m. (10 min.)


Efter endt event lukkes porten til parkeringspladsen, derfor kan biler ikke blive stående natten over.

Glemte sager

Afhent dine glemte sager hos Festihallen efter aftale. Kontakt os på mail: info@festihallen.dk

Må jeg medbringe mad/alkohol?

Hos Festihallen har vi en række madleverandører, som vi benytter. Vi kan altid tilpasse maden til jeres event.


Det er IKKE tilladt at medbringe alkohol, hverken til offentlige- eller lukkede arrangementer. Festihallen har to fantastiske barer med et stort udvalg af øl, vand, vin og drinks.

Persondata

Juul Event ApS registrerer kun de data, som du selv oplyser og som er nødvendige for at levere den ønskede vare eller service til dig. Vi opbevarer data forsvarligt og videregiver dem ikke til tredjeperson. Du kan altid kontakte os, hvis du ønsker at vide, hvad vi har registreret på dig. 

 

Billetkøb 

Ved billetkøb til arrangementer i Juul Event ApS registrerer vi dit navn, telefonnummer, mailadresse og evt. adresse. Dette bruges udelukkende til at reservere billetterne samt relevant info som fx aflysning. Data er registreret hos vores samarbejdspartner SafeTicket, der overholder gældende lovgivning. 

 

Erhvervsnetværk 

Vi registrerer dit navn, telefonnummer og mailadresse. Dette bruges til at sende den årlige opkrævning af kontingent samt relevant medlemsinformation som fx indkaldelse til netværks arrangement. Data er registreret i regnskabssystemet e-conomic, der overholder gældende lovgivning. 

 

Nyhedsbrev 

Vi registrerer din mailadresse og evt. navn og bruger den udelukkende til at udsende nyhedsbrev. Data er registreret i systemet Mailchimp, der overholder gældende lovgivning. Du kan til enhver tid afmelde dig i bunden af nyhedsbrevet og din mailadresse vil blive slettet. 

 

Medarbejdere 

Vi registrerer dit navn, telefonnummer, mailadresse og evt. billede. Data er registreret i internt system, der overholder gældende lovgivning. 

Fotografering 

Juul Event ApS forbeholder sig retten til at fotografere til alle arrangementer i og omkring Festihallen. Billeder fra arrangementer vil som udgangspunkt være situationsbilleder. Juul Event ApS forbeholder sig retten til at offentliggøre sådanne billeder og bruge dem i markedsføring.


KONTAKT

T: 23 22 07 21

M: info@festihallen.dk

Politik om personoplysninger

FESTIHA5LEN

Sverigesvej 18

8600 Skanderborg

CVR: 42519472

FØLG MED HER:

Festihallen - All rights reserved

Scroll to Top