Politik om beskyttelse af personoplysninger

Juul Event ApS registrerer kun de data, som du selv oplyser og som er nødvendige for at levere den ønskede vare eller service til dig. Vi opbevarer data forsvarligt og videregiver dem ikke til tredjeperson. Du kan altid kontakte os, hvis du ønsker at vide, hvad vi har registreret på dig. 

 

Billetkøb 

Ved billetkøb til arrangementer i Juul Event ApS registrerer vi dit navn, telefonnummer, mailadresse og evt. adresse. Dette bruges udelukkende til at reservere billetterne samt relevant info som fx aflysning. Data er registreret hos vores samarbejdspartner SafeTicket, der overholder gældende lovgivning. 

 

Erhvervsnetværk 

Vi registrerer dit navn, telefonnummer og mailadresse. Dette bruges til at sende den årlige opkrævning af kontingent samt relevant medlemsinformation som fx indkaldelse til netværks arrangement. Data er registreret i regnskabssystemet e-conomic, der overholder gældende lovgivning. 

 

Nyhedsbrev 

Vi registrerer din mailadresse og evt. navn og bruger den udelukkende til at udsende nyhedsbrev. Data er registreret i systemet Mailchimp, der overholder gældende lovgivning. Du kan til enhver tid afmelde dig i bunden af nyhedsbrevet og din mailadresse vil blive slettet. 

 

Medarbejdere 

Vi registrerer dit navn, telefonnummer, mailadresse og evt. billede. Data er registreret i internt system, der overholder gældende lovgivning. 

 

Fotografering 

Juul Event ApS forbeholder sig retten til at fotografere til alle arrangementer i og omkring Festihallen. Billeder fra arrangementer vil som udgangspunkt være situationsbilleder. Juul Event ApS forbeholder sig retten til at offentliggøre sådanne billeder og bruge dem i markedsføringen.


KONTAKT

T: 23 22 07 21

M: info@festihallen.dk

Politik om personoplysninger

FESTIHALLEN

Sverigesvej 18

8600 Skanderborg

CVR: 42519472

FØLG MED HER:

Festihallen - All rights reserved

Scroll to Top